Van origine jurist, maar altijd al een zwak gehad voor interieurstyling. Dus toen ik in de zomer van 2018 op zoek ging naar een werkplek en dit geweldige pand in het Arnhemse Modekwartier op mijn pad kwam wist ik het wel!

Meraki: “To do something with soul, creativity of love; to put something of yourself into your work.”

De enige manier waarop ik een gelukkige ondernemer kan zijn. Zonder Meraki ontbreekt namelijk de zingeving. Regelmatig ga ik bij mezelf na of ik dit principe nog wel naleef of dat ik ben afgedwaald. Het zorgt voor mij voor een belangrijke focus.

Ik zie ondernemen als een lifestyle. Je doet wat je blij maakt en ondertussen maakt het ook nog eens de andere dingen in je leven mogelijk waar je blij van wordt. Dit gun ik andere ondernemers ook; vandaar de Meraki Academy.

Laten we de wereld samen een stukje mooier maken ♡

Oprichter & eigenaar Meraki Business Boutique

OVER DE MERAKI ACADEMY TRAINERSNicole Engels | De Mindset Psycholoog
Psycholoog MSc | Trainer | Spreker

Mijn visie op ontwikkeling is dat wij allemaal alles in ons hebben om te creëren wat we willen. Het enige wat je hoeft te doen is minder naar je hoofd (met al haar onzekerheden, oordelen en belemmerende en geconditioneerde overtuigingen) én méér naar jouw gevoel te gaan luisteren zodat je van daaruit nieuwe en geïnspireerde acties kunt nemen.
Leer begrijpen hoe je mind werkt, connect met je gevoel en krijg helder wat het is dat jij écht wilt. Ontdek hoe jij je mindset kunt veranderen zodat jij dé tool in handen hebt om je leven te veranderen.Sandra Kret | Sandra Kret Business Consultancy & Development
Business Strateeg | Trainer

‘Gelukkig zaken doen vanuit verbinding’. Dat is mijn missie en de leidraad in mijn werk. Ik ben ervan overtuigd dat ondernemers en bedrijven nog een hoop winst kunnen behalen door meer te verbinden en kritisch te zijn én blijven op wat echt van waarde is. Door helderheid in business te creëren en met een gericht actieplan te werken aan een positieve beweging van mensen en omzet, laat ik bedrijven excelleren in klantbeleving. De opgedane kennis en ervaring als ondernemer in de (mond-)zorg en als strateeg in de marketing en communicatie, vind je terug in de lessen van ‘De Meraki Missie’.Emma van Egmond | Emma Josien
Storyteller | Freelance Tekstschrijver | Content Creator

Behalve Emma, ben ik ook tekstschrijver. Ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als jij jouw werkelijke en authentieke verhaal uitdraagt, met alle imperfecties die daarbij horen. Niet alleen thuis aan de keukentafel, maar ook in jouw werk of in jouw bedrijf. Wat ik het liefst doe, is jou daar een handje bij helpen. Door in mijn pen te klimmen en te schrijven breng ik bezieling in jouw verhaal.

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

    VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?