Van origine jurist, maar altijd al een zwak gehad voor interieurstyling. Dus toen ik in de zomer van 2018 op zoek ging naar een werkplek en dit geweldige pand in het Arnhemse Modekwartier op mijn pad kwam wist ik het wel!

Meraki: “To do something with soul, creativity of love; to put something of yourself into your work.”

De enige manier waarop ik een gelukkige ondernemer kan zijn. Zonder Meraki ontbreekt namelijk de zingeving. Regelmatig ga ik bij mezelf na of ik dit principe nog wel naleef of dat ik ben afgedwaald. Het zorgt voor mij voor een belangrijke focus.

Ik zie ondernemen als een lifestyle. Je doet wat je blij maakt en ondertussen maakt het ook nog eens de andere dingen in je leven mogelijk waar je blij van wordt. Dit gun ik andere ondernemers ook; vandaar de Meraki Academy.

Laten we de wereld samen een stukje mooier maken ♡

Oprichter & eigenaar Meraki Business Boutique

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

    VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?