DE MERAKI MISSIE

De Meraki Missie is een traject van 6 maanden (met 12 Live bijeenkomsten) waarin jij, om te beginnen, de basis van jouw onderneming nog eens goed onder de loep neemt.
Van binnen naar buiten.

Ken je dat gevoel wanneer je tijdens een workshop lekker aan het werk bent met de materie; je zit in een lekkere flow, een momentum. Na afloop kak je echter weer in en verval je al snel in je dagelijkse routine. Hoe zou het voor je zijn wanneer je dit momentum vast kunt houden en daardoor grote stappen kunt zetten? Stappen waarvan je nu misschien denkt dat je ze helemaal niet kunt zetten. Deze stappen zet jij straks relaxed en vol vertrouwen.

De Meraki Missie is Masterminden naar een next level business die 100% matcht met jou als persoon en jouw ideale klant. Je wordt omringd door likeminded ambitieuze ondernemers en getraind door bezielde trainers. Hoe fijn is dat!

Na afloop van het traject weet jij precies wie je bent, waar je voor staat, wat de behoefte is van jouw klant en hoe je jouw klant bereikt vanuit authenticiteit. Je maakt op jouw manier de wereld een stukje mooier.

YES, IK WIL EEN GRATIS INTAKE!

PROGRAMMA

Dag 1 – 31/10 – 14:30 tot 17:00 uur – Kick-Off Mastermind
Dag 2 – 14/11 – 13:00 tot 17:00 uur – Themadag Persoonlijk Leiderschap – Nicole Engels
Dag 3 – 28/11 – 14:30 tot 17:00 uur – Mastermind bijeenkomst
Dag 4 – 12/12 – 13:00 tot 17:00 uur – Themadag Waardepropositie – Sandra Kret
Dag 5 – 9/1 – 14:30 tot 17:00 uur – Mastermind bijeenkomst
Dag 6 – 23/1 – 13:00 tot 17:00 uur – Themadag Storytelling – Emma Josien
Dag 7 – 6/2 – 14:30 tot 17:00 uur – Mastermind bijeenkomst
Dag 8 – 20/2 – 13:00 tot 17:00 uur – Themadag MarCom & Sales Actieplan – Sandra Kret
Dag 9 – 19/3 – 14:30 tot 17:00 uur – Mastermind bijeenkomst
Dag 10 – 23/4 – 14:30 tot 17:00 uur – Mastermind bijeenkomst
Dag 11 – 21/5 – 14:30 tot 17:00 uur – Mastermind bijeenkomst
Dag 12 – 18/6 – 14:30 tot 17:00 uur – Mastermind bijeenkomst + borrel

Tussen Dag 7 en 8 + 9 t/m 12 vindt iedere 2 weken een Online Mastermind Meeting plaats t.b.v. accountability, feedback en focus.
Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep waar je je successen/baalmomenten kunt delen of vragen kunt stellen.

OVER DE TRAINERSNicole Engels | De Mindset Psycholoog
Psycholoog MSc | Trainer | Spreker

Mijn visie op ontwikkeling is dat wij allemaal alles in ons hebben om te creëren wat we willen. Het enige wat je hoeft te doen is minder naar je hoofd (met al haar onzekerheden, oordelen en belemmerende en geconditioneerde overtuigingen) én méér naar jouw gevoel te gaan luisteren zodat je van daaruit nieuwe en geïnspireerde acties kunt nemen.
Leer begrijpen hoe je mind werkt, connect met je gevoel en krijg helder wat het is dat jij écht wilt. Ontdek hoe jij je mindset kunt veranderen zodat jij dé tool in handen hebt om je leven te veranderen.

Trainer Themadag Persoonlijk Leiderschap
De 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Covey, maar dan specifiek voor ondernemers. Na deze themadag heb je de eerste verheldere inzichten verkregen ten aanzien van wie je bent en waar je voor staat. Dit komt terug in je communicatie en de keuzes die je maakt.Sandra Kret | Sandra Kret Business Consultancy & Development
Business Strateeg | Trainer

‘Gelukkig zaken doen vanuit verbinding’. Dat is mijn missie en de leidraad in mijn werk. Ik ben ervan overtuigd dat ondernemers en bedrijven nog een hoop winst kunnen behalen door meer te verbinden en kritisch te zijn én blijven op wat echt van waarde is. Door helderheid in business te creëren en met een gericht actieplan te werken aan een positieve beweging van mensen en omzet, laat ik bedrijven excelleren in klantbeleving. De opgedane kennis en ervaring als ondernemer in de (mond-)zorg en als strateeg in de marketing en communicatie, vind je terug in de lessen van ‘De Meraki Missie’.

Trainer Themadag Waardepropositie
Na deze themadag heb jij helder wat de behoefte is van jouw klant, welke problemen je voor ze oplost en hoe jouw aanbod hierop aansluit.
Trainer Themadag MarCom & Sales Actieplan
Na deze themadag heb jij de kaders op papier staan ten aanzien van je marketing, communicatie en sales activiteiten. Een actieplan die richting geeft om jouw omzetdoelstellingen te behalen.Emma van Egmond | Emma Josien
Storyteller | Freelance Tekstschrijver | Content Creator

Behalve Emma, ben ik ook tekstschrijver. Ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als jij jouw werkelijke en authentieke verhaal uitdraagt, met alle imperfecties die daarbij horen. Niet alleen thuis aan de keukentafel, maar ook in jouw werk of in jouw bedrijf. Wat ik het liefst doe, is jou daar een handje bij helpen. Door in mijn pen te klimmen en te schrijven breng ik bezieling in jouw verhaal.

Trainer Themadag Storytelling
Na deze themadag weet jij precies hoe je met jouw teksten uitdraagt wie je bent, waar je voor staat en hoe je van betekenis bent voor jouw klant.Sabine Arentz | Meraki Business Boutique & Mind Your Legal Business
Business Inspirator | Docent & Hogeschoolmentor | Jurist

Ik zie ondernemen als een lifestyle. Je doet wat je blij maakt en ondertussen maakt het ook nog eens de andere dingen in je leven mogelijk waar je blij van wordt. Dit gun ik andere ondernemers ook; vandaar de Meraki Academy.
Laten we de wereld samen een stukje mooier maken ♡

Facilitator
Ik bereid de Mastermind Bijeenkomsten, Themadagen en Online Meetings voor en verzorg de begeleiding op de dag zelf. Ik deel tips & tricks en je kunt altijd bij me terecht voor vragen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Aantal deelnemers: maximaal 6, zodat ruimte is voor voldoende persoonlijke aandacht.

Investering: € 1.497,- excl. btw, in 3 termijnen betalen is mogelijk.

Locatie: Meraki Business Boutique

Om te kijken of er van beide kanten een match is, zodat maximaal resultaat kan worden behaald, heb je eerst een intakegesprek met Sabine.

YES, IK WIL EEN GRATIS INTAKE!

VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?