Ilona Annema | Minimalistisch Ondernemen
Business Minimalist & Auteur ‘De kracht van minder’

“Wauw wat is Meraki Business Boutique een fantastische plek in Arnhem! De sfeer voel je meteen als je binnenkomt en over de inrichting is heel goed nagedacht. Het gaf mij direct een rustig maar ook inspirerend gevoel. De afgelopen maanden organiseerde ik bij Meraki meerdere keren een workshop en Sabine denkt overal aan wat superfijn is. Van echt goddelijke taartjes bij binnenkomst tot een healthy lunch tussendoor. I love it!”
Shenna Stuart | StuartLabel
Social Media beheer & Content Fotografie

“Januari 2019 deze geweldige locatie gehuurd voor een fotoshoot. Door de mooie lichte ruimtes en het mooie interieur wordt het echt een beleving op de achtergond van de foto’s. Sabine Arentz de eigenaresse is echt een topper. Ze denkt mee met mogelijkheden maar ook zorgde ze voor iets lekkers bij de thee!”
Suzanne Scholsberg | SuuSta
Handgemaakte African Print Headwraps

“De visionboard middag bij Meraki was voor mij een goede hulp om al mijn ideeën voor mijn bedrijf naast elkaar neer te leggen. Ik was toen nog in de opstartfase en het heeft mij erg geholpen om bepaalde inzichten te krijgen. Daarnaast was het een enorm gezellige middag met mooie en bijzondere gesprekken met andere onderneemsters onder het genot van heerlijke hapjes! Erg waardevol en zeker een aanrader om aan deel te nemen!”
Katja Diroen | Katja Diroen Fotografie
Fotograaf voor vrouwen met een verhaal

“Sabine had de visionboardmiddag goed voorbereid, in de sfeervol ingerichte ruimte, lagen voldoende tijdschriften en andere materialen die je nodig hebt bij het maken van je visionboard. Er was voor koffie, thee, limonade en lekkernijen gezorgd. Via Eventrbite kon ik makkelijk mijn ticket bestellen en betalen. Er werd ons duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was van het visionboard. Tussendoor is er veel besproken over verschillende vlakken van het ondernemerschap. Toen we klaar waren hebben we nog even na geborreld en verder gekletst over het ondernemen en privé . Mijn visionboard staat nu naast mij op kantoor als dagelijkse reminder van mijn doelen voor het komende jaar(en). Daarnaast helpt het mij te focussen op dat wat ik wil. Ik vond de visionboardmiddag inspiratievol en leerzaam. Daarnaast heb ik ook nog leuke en waardevolle contacten gelegd. Een aanrader voor iedere onderneemster die haar focus wil houden op dat wat belangrijk voor haar is en de doelen die ze wilt behalen.”
Sandra Kret | Sandra Kret Business Consultancy & Development
Laat bedrijven excelleren in klantbeleving

“Sabine en ik werken inmiddels een paar jaar zeer plezierig samen. Ik omschrijf Sabine als: scherp, punctueel, to the point en deskundig. Daarnaast vindt Sabine kennisdeling erg belangrijk. Dat laat ze zien door je op prettige wijze mee te nemen in een case. Ik ben heel blij met de steun, toeverlaat en ook de humor van Sabine. Het is een heerlijk mens om mee samen te werken!”

VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?