Join the team!

Meraki Business Boutique is dè locatie voor ondernemers uit Arnhem en omstreken, waar zij kunnen werken, netwerken en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.

Ben jij pragmatisch ingesteld, beschik je over een doortastende persoonlijkheid en kijk je graag over de grenzen van je eigen vakgebied? Lees dan snel verder!

Geïnteresseerd? Reageren kan via de contactpagina.

TER UITBREIDING VAN HET TEAM ZIJN WE OP ZOEK NAAR EEN

Stagiair Marketing & Grafisch Design

Bij Meraki Business Boutique doen we het net een beetje anders; bij ons werken ondernemers in stijl. Het prachtige pand uit 1910 is door onze oprichter zelf ingericht. Ze houdt hier tevens haar kantoor, waar een diversiteit aan diensten worden aangeboden.

Onze business boutique wordt gebruikt als werkplek voor ondernemers uit Arnhem en omgeving, ook is er de mogelijkheid een ruimte te huren voor bijvoorbeeld een workshop of fotoshoot. Heel divers dus! Dat zoeken we ook in jou.

Omdat je vast benieuwd bent naar wat we van je verwachten, hebben we daar ook alvast over nagedacht:
• Een lookbook maken van de business boutique;
• Creëren van online en offline content en deze bijhouden;
• Ontwerpen van flyers e.d.;
• Ontwerpen van standaard sjablonen en e-mailhandtekeningen;
• Meedenken over de social media strategie en andere slimme acties.

Ben jij die creatieveling die een tikkeltje eigengereid is en ons daarom verrast met haar/zijn ontwerpen en ideeën? Vind jij de meeste kantoren ook maar suf en werk je liever in een licht karakteristiek pand in het bruisende Arnhemse Modekwartier? Dan drinken we graag een kop koffie/thee/anders met jou!