Meraki
[ may-rah-kee ] Greek

To do something with soul, creativity or love;
to put something of yourself into your work.

Een inspirerende locatie in een karakteristiek pand uit 1910 in het bruisende Arnhemse Modekwartier

Welkom bij Meraki Business Boutique; een inspiratielocatie voor ondernemers uit Arnhem en omstreken, waar zij kunnen werken, netwerken en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.

Je kunt er vergaderingen, workshops, fotoshoots, videoshoots of zakelijke events organiseren of één van de door mij georganiseerde events bijwonen.

Dit alles gebeurt in een relaxte en creatieve omgeving omdat ik geloof dat op die manier de beste ideeën en echte aha-momenten ontstaan.

Kom langs & beleef de Meraki ervaring!

 

NEEM CONTACT OP

 
MERAKI ACADEMY

Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Spreekt het Meraki principe jou aan en zou je hier meer mee willen doen? Neem dan eens een kijkje tussen het aanbod van de Meraki Academy. Er zit vast iets voor je tussen.

Of kijk bij IK ORGANISEER voor alle (mede) door mij
georganiseerde events.

#ONDERNEMEN #KENNISDELING #ZINGEVING #INSPIREREN #PERSOONLIJKEONTWIKKELING
IK VERHUUR
Systeemplafonds en een kille inrichting? Niet bij Meraki Business Boutique!

Bij Meraki Business Boutique werk je in stijl. In een rustige inspirerende omgeving zit je aan een mooie houten tafel of plof je lekker neer op een relaxte bank. Wanneer je de eerste etage huurt heb je daarnaast de gehele keuken en het dakterras tot je vrije beschikking.

Het pand uit 1910, in het bruisende Arnhemse Modekwartier, is voorzien van prachtige authentieke details.

#VERGADEREN #WORKSHOPS #FOTOSHOOTS #VIDEOSHOOTS #COACHSESSIES

Van origine jurist, maar altijd al een zwak gehad voor interieurstyling. Dus toen ik in de zomer van 2018 op zoek ging naar een werkplek en dit geweldige pand in het Arnhemse Modekwartier op mijn pad kwam wist ik het wel!

Meraki: “To do something with soul, creativity of love; to put something of yourself into your work.”

De enige manier waarop ik een gelukkige ondernemer kan zijn. Zonder Meraki ontbreekt namelijk de zingeving. Regelmatig ga ik bij mezelf na of ik dit principe nog wel naleef of dat ik ben afgedwaald. Het zorgt voor mij voor een belangrijke focus.

Ik zie ondernemen als een lifestyle. Je doet wat je blij maakt en ondertussen maakt het ook nog eens de andere dingen in je leven mogelijk waar je blij van wordt. Dit gun ik andere ondernemers ook; vandaar de Meraki Academy.

Laten we de wereld samen een stukje mooier maken ♡

Oprichter & eigenaar Meraki Business Boutique

 

NEEM CONTACT OP