Meraki Inspiratieavond #10 – Juist Jij

Iedere maand inspireert Meraki Business Boutique jou middels een interactieve lezing verzorgd door een ondernemer uit Arnhem of omgeving. Dit keer is het de beurt aan Wendy van den Bosch van Juist Jij.

Creëer een bedrijf dat écht bij je past

Tijdens de inspiratieavond zal Wendy je laten kennismaken met haar leger Playmobil. Je kijkt naar jezelf en je bedrijf op een speelse manier waardoor je vanuit een ander perspectief ontdekt of dit ook is zoals je wilt dat anderen jou en je bedrijf zien.

Misschien herken je het wel, je bent een aantal jaar aan het ondernemen en opeens merk je dat er ‘iets’ niet goed voelt of gaat.

Dit kan heel praktisch te maken hebben met je omzet, maar het kan ook veel dieper gaan. Je merkt bijvoorbeeld dat je niet blij (meer) wordt van de klanten waar je mee werkt. Of de uitdaging in je eigen aanbod is er uit waardoor de woorden ‘saai’ en ‘is dit het nou’ voorbij kunnen komen. Maar ‘wat en hoe’ dan wél?

Dan wordt het tijd om terug te gaan naar de basis, JIJ.

Durf opnieuw naar jezelf te kijken en te ontdekken wat je wel wilt en op welke manier.

Wendy coacht zelfstandig ondernemers die vastlopen in hun eigen bedrijf, door het persoonlijke met het zakelijke te combineren. Psychologie & ondernemerschap. Eerst jij, dan je bedrijf.

Liefdevol confronterend pakt ze precies dat aan wat nodig is om jou jezelf te laten ontdekken om vervolgens een bedrijf te creëren dat echt bij je past.
Ze maakt daarbij gebruik van o.a. haar leger Playmobil. Een leger van 300 poppetjes waarmee ze haar eigen methode heeft ontwikkelt voor ondernemers die naar zichzelf durven kijken en van daaruit exact gaan doen wat bij ze past.

Durf jij jezelf te pakken uit het leger? Tijdens deze inspiratieavond maak je kennis met zowel Wendy als haar leger én krijg je een online half uur sparsessie cadeau zodat je precies dat kan bespreken waar je op dit moment tegenaan loopt.

Meer weten over Wendy of over haar bedrijf Juist Jij?

www.juistjij.com

www.linkedin.com/in/wendyvdbos

www.instagram.com/juistjij

Programma:
19:30 – 20:00 uur Inloop met een hapje & drankje
20:00 – 20:15 uur Korte voorstelronde
20:15 – 21:15 uur Lezing en Q&A door Nicole
21:15 – 22:30 uur Borrelen & napraten

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

20 feb 2020

Tijd

7:30 pm - 10:30 pm

More Info

Tickets

Locatie

Meraki Business Boutique
Klarendalseweg 71 Arnhem
Meraki Business Boutique

Organisator

Meraki Business Boutique
Telefoon
0630375751
Email
sabine@mylb.nl
Tickets

Next Event

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *