Masterclass focus op je businessconcept

Loop je al een tijdje met een heel tof idee? Lijkt het je bijvoorbeeld super gaaf om een kledinglijn op te zetten of een eigen boek te schrijven? Maar komt het maar niet van de grond omdat je niet weet waar je moet beginnen of omdat je best wel wat beren op de weg ziet. No worries. I am here to help you. Hoe tof zou het zijn als je in 1 dag alle handvatten krijgt om van jouw idee een sterk concept te maken? Dat je hulp krijgt bij het maken van keuzes en een krachtige propositie neerzet. Ik leer je niet alleen wat nodig is voor een sterk concept, maar ik deel ook mijn eigen ervaringen met je. Zo heb ik zelf jarenlang in de retail gewerkt (mode & food sector), heb ik mijn eigen concepten op basis van haver ontwikkelt en werk ik momenteel aan 2 boekconcepten.

De Masterclass ‘focus op je concept’ is een dag full focus aan jouw concept werken met linkedminded people in een super inspirerende omgeving. Je gaat naar huis met een flinke dosis energie, kennis en inspiratie en kunt de eerste stappen gaan zetten om van jouw idee een sterk en commercieel concept te maken. Je komt met een idee > je gaat weg met een concept! Hoe tof?

Voor zelfstandig ondernemers die al een tijdje rondlopen met een te gek idee, maar niet de kennis of ervaring hebben om dit idee te vertalen naar een sterk commercieel concept. Wellicht heb je al heel duidelijk wat je wilt en ben je op zoek naar de juiste stappen. Maar het kan ook zijn dat je nog zoekende bent of je concept wel haalbaar is. Een ding weet je zeker, je wilt het niet langer bij een droom houden en nu echt gaan doen.

Datum

14 mrt 2019

Tijd

9:30 am - 4:30 pm

Kosten

€ 195,- incl. btw

More Info

Tickets

Locatie

Meraki Business Boutique
Klarendalseweg 71 Arnhem
Minimalistisch Ondernemen | Ilona Annema

Organisator

Minimalistisch Ondernemen | Ilona Annema
Telefoon
0626342270
Email
info@minimalistisch-ondernemen.nl
Website
https://www.minimalistisch-ondernemen.nl
Tickets

Next Event

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *