Hi, Sabine de multipotentionalist hier!

 

“O, doe je nu wéér iets anders?”

“Hmm oke, maar je was toch jurist?”

Hi, Sabine de multipotentionalist/multipassionate hier!

Een wat? Nou zo iemand die veel interesses heeft, snel verveeld raakt en niet meedoet aan het ‘Wat wil je later worden’-gedoe. Ik doe waar ik in deze fase van mijn leven gelukkig van word. Ik ben docent, zelfstandig jurist en ik verhuur m’n locatie voor vergaderingen, fotoshoots, ed. Het boek van Emilie Wapnick (Hoe word je alles?) heb ik al eerder getipt, het was voor mij echt een feest der herkenning.

Ben jij er ook zo één? Een multipotentionalist/multipassionate dus.


Enkele valkuilen & tips:

Overwhelm

Whaaa zoveel ideeën, zoveel te doen, waar moet ik beginnen?! Herkenbaar? Die overwhelm.

 Ik leg op zo’n moment m’n agenda/notitieboekje/to do lijst altijd weg en schrijf 2 max 3 dingen op die prioriteit hebben en ga daarmee aan de slag. Vaak raak ik dan in een flow en komt de rest er vanzelf achteraan.

Of ik gooi m’n agenda leeg en focus me op 1 groot ding dat ik graag af wil hebben. Is dat ene grote ding ook te overwhelming, dan knip ik het op in acties van maximaal 4 uur.